Zelf bepalen wanneer Mikropakket uw reparaties bij u komt ophalen!

Vanaf nu kunt u bepalen wanneer Mikropakket uw reparaties voor HSC Nederland bij u komt ophalen tegen een vast tarief. Na het invoeren van de reparaties in ons systeem kunt u direct een sticker afdrukken. Deze sticker plakt u op het pakket en Mikropakket haalt het pakket de volgende dag bij u op.

– De afhaaldagen zijn van dinsdag tot zaterdag
– Tegen een vast tarief
– Zonder abonnementskosten

Klik hier om uw reparatie aan te melden.

Wie zijn wij?

Onze naam Horloge & Sieraden Center Nederland laat weinig ruimte voor twijfel. Sinds 2011 is onder deze naam een reparatie atelier op de kaart gezet, waar in Nederland geen tweede van bestaat.

HSC Nederland onderscheidt zich door een hoge graad van service. Naast snelle en vakkundige reparaties, bieden wij de klant de mogelijkheid om op ieder gewenst moment inzage te hebben in het traject van de reparatie. Met een team van vakkundige en speciaal daarvoor opgeleide horlogemakers verzorgen wij met uiterste zorg al uw horloge- en sieraden reparaties.

Wat doen wij?

HSC neemt de zorg voor de after-sales volledig voor u uit handen. Vanaf het moment dat u de reparatie aanneemt tot het moment dat u deze weer aan uw klant retourneert, heeft u er nauwelijks omkijken naar.

Uniek
HSC heeft als eerste service center een koppeling met JUPA. U kunt in uw JUPA kassasysteem eenvoudig een service opdracht aanmaken en de status van een reparatie controleren.

Afspraken horlogemerken
HSC werkt nauw samen met (merk)leveranciers en heeft met hen goede afspraken gemaakt om een snelle en eenvoudige afhandeling te bewerkstelligen. Meerdere zendingen per week van en naar de leveranciers verkorten de doorlooptijd aanzienlijk. Het hele traject is zorgeloos en snel. Het grootste voordeel voor u is dat u al uw horlogereparaties in één box naar HSC kunt sturen. Wij nemen de verzending naar elke leverancier binnen Nederland voor onze rekening.

Speciale verzendboxen
Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van speciale verzendboxen welke herkenbaar zijn verzegeld. Zo maken wij gebruik van rode zegels op de zendingen naar u toe en leveren wij blauwe zegels in de boxen voor de retour zending. U verstuurt en ontvangt dus nog maar 1 pakket per week. Het pakket wordt bij u afgeleverd en opgehaald door Mikropakket.

Direct inzicht in uw reparaties
HSC heeft de software om direct de status van uw reparaties in te zien. Het programma is zeer gebruiksvriendelijk en voor u kosteloos te gebruiken. Wij hanteren geen pakketten met maandelijkse abonnementskosten. Deze op de juwelier afgestemde software maakt het mogelijk om een reparatie met het grootste gemak via uw computer in ons systeem in te voeren. Uw computer dient alleen verbonden te zijn met het internet en u dient over een printer te beschikken. U heeft verder dus geen extra apparatuur nodig.